Evenimente

Tiberiu Mureșan, unul dintre fondatorii școlii de electronică din Timișoara, a fost comemorat printr-o lansare de carte. Volumul “In memoriam Tiberiu Mureșan” a fost lansat în amfiteatrul K1 de la Centrul de Conferințe al UPT. 
 
Universitatea Politehnica Timișoara se poate mândri cu profesorii care zilnic expun studenților cunoștințele acumulate în zeci de ani de cercetare științifică. Unul dintre aceștia este profesorul Sbin Ionel. Pe lângă activitatea didactică de excepție acesta a lansat de curând o carte dedicată unui sat din Pusta Banatului, ”Hodoni. Istorie și cultură”. Deși a dispărut de pe hartă din cauza războaielor și a bolilor precum ciuma, Hodoni s-a reînființat ca sat pur românesc în anul 1785. 
 
  • Monografia 25 DE ANI DE COMUNICARE ȘI TRADUCTOLOGIE ÎN UNIVERSITATEA POLITEHNICA TIMIȘOARA, 1993-2018;
  • Volumul ABSOLVENŢI, PROFESIONIŞI, SPECIALIŞTI. SLALOM PRINTRE EXPERIENŢE;
  • MASTERCOM – Politehnica Graduate Student Journal of Communication.

https://www.teleu.ro/Tripl%C4%83-lansare-de-carte_TeleU_1896.html

În cadrul deschiderii festive a Zilelor Politehnicii 2018, care marchează cei 98 de ani de existență ai instituției de învățământ superior, Universitatea Politehnica Timișoara, în parteneriat cu o companie multinațională din oraș, a lansat cea mai mare campanie de donare de carte tehnică pentru liceele din jumătatea de vest a României. în cadrul acțiunii, vor fi distribuite 2500 de volume de carte tehnică pentru a încuraja tinerii să se orienteze spre studii în domeniile ingineriei. O mare parte dintre cărți au și fost distribuite directorilor de licee prezenți la aniversarea UPT, restul urmând să fie trimise liceelor în perioada următoare.

Mai multe detalii...