Metode uzuale de analiză a produselor alimentare. Lucrări practice
Detalii
									
                    Anul apariției                    
						
				
		2019
			
									
                    Autor(i)                    
						
				
		Laurenţiu-Valentin Ordodi, Anamaria Todea
			
									
                    Pagini                    
						
				
		      
	80
			Modificator de variante de preţ: 
Preţ de bază cu taxă 
Pretul de vanzare cu reducere 
Prețul de vânzare 15,00 lei
Reducere 
Descriere
Lucrarea tratează aspectele legislative privind siguranţa alimentară la nivel naţional şi european, organizarea laboratorului sanitar-veterinar şi pentru siguranţa alimentelor, respectiv metodele clasice de analiză a alimentelor. Se detaliază unele metode de determinare a conţinutului de apă şi a umidităţii produselor alimentare, a unor indicatori de prospeţime a ingredientelor şi produselor derivate. În plus, sunt prezentate câteva metode moderne pentru determinarea unor conservanţi şi antioxidanţi, respectiv a unor zaharuri din produsele alimentare.

 
										 
										