Analiza senzorială a produselor alimentare. Lucrări practice de laborator.
Detalii
									
                    Anul apariției                    
						
				
		2018
			
									
                    Autor(i)                    
						
				
		Anamaria Todea, Iulia-Maria Pauşescu 
			
									
                    Pagini                    
						
				
		      
	96
			Modificator de variante de preţ: 
Preţ de bază cu taxă 
Pretul de vanzare cu reducere 
Prețul de vânzare 19,00 lei
Reducere 
Descriere
În elaborarea acestui îndrumător s-a urmărit aplicarea unor normative existente, utilizarea unor date bibliografice actuale şi, nu în ultimul rând, experienţa acumulată de către autoare în activitatea curentă pe acest domeniu de analiză. Fiind vorba de o metodă analitică în care se acumulează foarte multe date este obligatorie prelucrarea statistică a acestora. Într-un capitol al lucrării sunt prezentate elemente de bază ale metodelor de analiză statistică cu aplicaţii bine decsrise utilizând sisteme de calcul tabela accesibil.

 
										 
										