Biotehnologii în industria alimentară. Lucrări practice.
Detalii
									
                    Anul apariției                    
						
				
		2018
			
									
                    Autor(i)                    
						
				
		Ana Cristina Paul
			
									
                    Pagini                    
						
				
		      
	202
			Modificator de variante de preţ: 
Preţ de bază cu taxă 
Pretul de vanzare cu reducere 
Prețul de vânzare 29,00 lei
Reducere 
Descriere
Descrierea metodologiei lucrărilor este amănunţită, facilitând formarea deprinderilor practice necesare pentru activitatea în laboratoarele de specialitate, dar mergând şi dincolo de acestea în special în capitolele de biotransformări. Lucrările care se referă la controlul produselor alimentare au fost dezvoltate pornindu-se de la normativele existente pe care viitorii absolvenţi le vor întâlni la locurile lor de muncă. În aceste condiţii, cartea poate fi utilă cercetătorilor şi inginerilor care lucrează în unităţile de specialitate.

 
										 
										